Sovelluksen käyttö komentoriviltä

Voit käyttää Kaspersky-sovellusta komentoriviltä.

Komentorivin rakenne:

avp.com <komento> [asetukset]

Voit katsoa ohjeita komentorivin rakenteesta kirjoittamalla seuraavan komennon:

avp.com [ /? | HELP ]

Tällä komennolla saat täydellisen luettelon komennoista, jotka ovat käytettävissä Kaspersky-sovelluksen hallintaan komentoriviltä.

Jos haluat ohjeita tietyn komennon rakenteesta, voit antaa jonkin seuraavista komennoista:

avp.com <komento> /?

avp.com HELP <komento>

Komentorivillä voit viitata sovellukseen joko sen asennuskansiosta tai määrittämällä täydellisen polun avp.comiin.

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tapahtumien kirjaamisen jälkitiedostoihin komentoriviltä, jos olet määrittänyt salasanan Kaspersky-sovelluksen sovellusikkunalle.

Jos et ole määrittänyt salasanaan sovelluksen asetusikkunassa, salasanan luominen ja tapahtumien kirjaamisen käyttöönotto komentokehotteesta ei ole mahdollista.

Jotkin komennot voidaan suorittaa vain pääkäyttäjän tilillä.